Bemutatkozás, jelentkezés

Biztonságtudományi Szakkollégium

Szeretettel köszöntünk minden látogatót a Biztonságtudományi Szakkollégium új honlapján.

Biztonságtudományi Szakkollégium célja, hogy hozzájáruljon a hallgatók önképzésen és az önkormányzatiság elvén alapuló szakmai és tudományos közösségépítéséhez, a szakmai-tudományos közösség megőrzéséhez, fejlesztéséhez. 

A Biztonságtudományi Szakkollégium törekszik arra, hogy a vagyonvédelemmel, tűzvédelemmel és információbiztonsággal összefüggő szakmai tevékenységeket, tudományos kutatások eredményeit az Egyetem intézményi keretein túl is megmutassa, elősegítse.

Az oktatási képzésen túlmutató szakmai, tudományos platformot ajánlunk, orientáljuk és támogatjuk a szakmai, vagy kutatói pálya felé törekvő hallgatókat.

A Szakkollégium elsősorban az oktatáson kívül szakmai előadásokkal, félévközi szakmai kurzusokkal, nyári táborokkal igyekszik kiszolgálni az érdeklődő hallgatókat, de lehetőséget biztosít TDK és konferencia részvételre a publikálni szándékozók számára. 

A Biztonságtudományi Szakkollégium szeretettel várja a tehetséges és a szakma iránt különösen érdeklődő  BSc, MSc és Doktorandusz hallgatókat.


Kérjük jelentkezési szándékával, kérdéseivel, észrevételeivel az alábbi elérhetőségeken keressen minket:

Dr. habil. Kiss Gábor

Cím: 1081 Budapest, Népszínház u. 8. fsz. 14.

Tel: 06-1-666-5414